AΡΧΙΚΗΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΛΥΣΕΙΣ

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣΝΕΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τάσεις σχεδίασης ιστοσελίδων για το καλοκαίρι 2020

Ο κόσμος του web design αλλάζει συνεχώς και το 2020 δεν είναι διαφορετικό. Φέτος βλέπουμε μια τεράστια γκάμα διαφορετικών τάσεων, που συνδυάζονται για να δημιουργήσουν κάτι εντυπωσιακό και μοναδικό. Οι ιστότοποι δεν φαίνονται ποτέ καλύτεροι και συνεχίζουν να βελτιώνονται χάρη σε αυτές τις εξαιρετικές τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Σκοτεινή λειτουργία

Πολλοί ιστότοποι αγκάλιασαν τα λευκά, ζωντανά χρώματα για το σχεδιασμό τους. Αλλά πρόσφατα άρχισε να εμφανίζεται μια εμμονή με τις σκοτεινές λειτουργίες. Ναι, το 2020 είναι σίγουρα η χρονιά που πολλοί ιστότοποι επιλέγουν να έχουν σκοτεινή λειτουργία και σίγουρα τους ταιριάζει. Αν θέλετε μια σωστή τάση σχεδίασης ιστοσελίδων για αυτό το καλοκαίρι, τότε η ενσωμάτωση της σκοτεινής λειτουργίας έχει πολύ νόημα.

Ακραίος μινιμαλισμός για πλοήγηση

Πριν από χρόνια, οι ιστότοποι ήταν ακατάστατοι και οι άνθρωποι δυσκολεύονταν να τους περιηγηθούν. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, υπάρχει μεγάλη έμφαση στον μινιμαλισμό. Όχι μόνο η ιστοσελίδα φαίνεται καλύτερη και πιο εκλεπτυσμένη, αλλά η αλήθεια είναι ότι η πλοήγηση είναι επίσης πιο βελτιωμένη. Φέρνει πραγματικά εκπληκτικά αποτελέσματα, και το αποτέλεσμα είναι απίστευτο εξαιτίας αυτού.

Φωτεινά ή λαμπερά χρώματα

Δεν θέλετε το web design σας να είναι μπαγιάτικο και όχι τόσο ενδιαφέρον. Η προσθήκη αυτού του τύπου χρωμάτων δίνει μεγαλύτερη προσοχή στο σχέδιο. Επίσης, κάνει τον ιστότοπό σας μοναδικό και διαφορετικό, και η ανταμοιβή από μόνη της είναι εκπληκτική εξαιτίας αυτού.

Λευκό διάστημα

Αυτό το καλοκαίρι παρατηρήσαμε ότι πολλές ιστοσελίδες προτιμούν να έχουν λευκά κενά. Γιατί αυτό? Το λευκό είναι ένα χρώμα που εμπνέει εμπιστοσύνη και δημιουργεί μια μεγάλη ανθρώπινη σύνδεση. Θέλετε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας και έχει τη δυνατότητα να αλλάξει πραγματικά τον τρόπο που σκέφτεστε για το σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Μίξη φωτογραφίας και γραφικών

Η δημιουργικότητα είναι το κλειδί στον κόσμο του σχεδιασμού ιστοσελίδων και η ανάμειξη γραφικών με ορισμένες φωτογραφίες μπορεί να έχουν πολύ νόημα. Θα χρειαστεί να περάσετε από μια δοκιμή και ένα λάθος για να βρείτε αυτό το τέλειο μείγμα και τα ίδια τα αποτελέσματα θα είναι αρκετά εντυπωσιακά στο τέλος.

3D στοιχεία

Θέλετε να φέρετε μερικά εντυπωσιακά σχεδιαστικά στοιχεία και οι τρισδιάστατες πτυχές σας βοηθούν πραγματικά να κάνετε μια δήλωση. Οι τρισδιάστατες ιδέες ξεπερνούν τα όρια και σας βοηθούν πραγματικά να δεσμευτείτε στη διαδικασία καθώς προσφέρετε μια εξαιρετική και διαφορετική εμπειρία για όλους τους πελάτες.

Ατέλειες

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας δεν χρειάζεται να είναι τέλειος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ατέλειες αναζητούνται ευρέως, επειδή βοηθούν τους ανθρώπους να ταυτιστούν με τον ιστότοπο. Θέλετε να δείξετε ότι είστε διαφορετικοί και σίγουρα θα σας βοηθήσει περισσότερο από όσο φαντάζεστε.

Εάν θέλετε να έχετε έναν απίστευτο σχεδιασμό ιστοσελίδων, δοκιμάστε τα τώρα και εγγυόμαστε ότι θα έχετε μια πολύ καλή εμπειρία. Είναι σίγουρα κάτι που δεν θέλετε να χάσετε και θα φέρει μια αίσθηση αξίας και χαρακτήρα στον ιστότοπό σας. Μη διστάσετε να πειραματιστείτε καθώς ενσωματώνετε οποιαδήποτε από αυτές τις τάσεις. Η εξατομίκευση του σχεδιασμού ιστοσελίδων είναι αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει τον ιστότοπό σας, γι' αυτό να το έχετε κατά νου.