AΡΧΙΚΗΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΛΥΣΕΙΣ

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣΝΕΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Dynamic webagency basedin Mykonos

ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΑΙΝΟΤΌΜΕΣ ΙΔΕΕΣ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ.ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ

SCROLL DOWN

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Στην Webee η κατασκευή και ο σχεδιασμός ιστοσελίδων συμβαδίζει με όλες τις νέες τεχνολογίες, ενώ τηρούνται όλα τα απαραίτητα κριτήρια ώστε οι ιστοσελίδες να εμφανίζονται μέσα στις πρώτες επιλογές των επισκεπτών στις μηχανές αναζήτησης. Στόχος μας, να σας παρέχουμε ένα επιχειρησιακό μοχλό που θα καλύπτει τις απαιτήσεις σας, θα δυναμώσει την εταιρική σας ταυτότητα και θα βελτιώσει την απόδοση της επιχείρησης σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗE-SHOP

Βασικό μας συστατικό για τη δημιουργία ενός e-shop είναι η διευκόλυνση των πελατών και η κατεύθυνσή τους προς την αγορά ακόμα και των όχι τόσο εξοικειωμένων χρηστών του διαδικτύου. Η λιτή σχεδίαση, το χρηστικό και λειτουργικό περιβάλλον, τόσο στο διαχειριστικό κομμάτι για τον έλεγχο των προϊόντων σας και των παραγγελιών σας, όσο και στο κομμάτι περιήγησης των πελατών σας, καθώς και η εγγυημένη ασφάλεια που παρέχουμε στις online αγορές των επισκεπτών, καθιστούν τις κύριες προϋποθέσεις για τη σύσταση ενός επιτυχημένου e-shop. Στα συν της Webee η διαρκής τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη σε οποιοδήποτε εμπόδιο μπορεί να παρουσιαστεί.

ΑΝΑΠΤΥΞΗΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Στην Webee παρακολουθούμε καθετί νέο σχετικά με την τεχνολογία του mobile development στοχεύοντας στην αποτελεσματική προβολή των υπηρεσιών και προϊόντων των πελατών μας. Με γνώμονα τις ανάγκες της επιχείρησής σας, σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και υλοποιούμε υψηλής ποιότητας, εύχρηστες εφαρμογές για iOS και Android με λειτουργική πλοήγηση, μοντέρνο σχεδιασμό και απεριόριστες δυνατότητες που συμβάλλουν στην αποτελεσματικότητα της συνολικής digital marketing στρατηγικής σας.

SOCIAL MEDIAMARKETING

Τα Social media αποτελούν τον νέο εναλλακτικό τόπο διαφήμισης στο internet. Στα πλαίσια του μάρκετινγκ, τα κοινωνικά δίκτυα δίνουν τη δυνατότητα σε έναν καταναλωτή να επικοινωνήσει γρήγορα και με ελάχιστη προσπάθεια με εκατοντάδες ή και χιλιάδες άλλους καταναλωτές, ενώ από την πλευρά τους οι επιχειρήσεις, παρακολουθούν όλες αυτές τις συζητήσεις και τις διαδικτυακές κριτικές, προκειμένου να μάθουν τη γνώμη των χρηστών για τη μάρκα και τα προϊόντα τους, ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών, να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις των καταναλωτών, να ακούσουν τι λέγεται συγκριτικά για τους ανταγωνιστές τους και να προσελκύσουν με ενέργειες μέσα από τα κοινωνικά μέσα περισσότερους πελάτες

EMAILMARKETING

Για μια πιο προσωπική και άμεση σχέση με τους πελάτες σας, παρέχουμε τη δυνατότητα του e mail marketing.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Αναλαμβάνουμε την παραγωγή περιεχομένου, κειμενογράφηση, αρθρογραφία, μετάφραση, επιμέλεια κειμένων της ιστοσελίδας καθώς και φωτογραφικού υλικού με την δυνατότητα και νέας φωτογράφησης όπου κρίνεται απαραίτητο.

DIGITALMARKETING

Με γνώμονα την επένδυση για το μέλλον, η Webee αναλαμβάνει να φτιάξει το image της εταιρείας σας, ωστε κάθε επικοινωνιακή κίνηση να επηρεάζει, άμεσα και έμμεσα, την εικόνα που έχουν για σας οι πελάτες σας, προς το συμφέρον της επιχείρησής σας. Εμπιστευτείτε μας , για τη καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του budget σας, του target group που χρειάζεται να προσελκύσουμε καθώς και των μέσων προβολής της εταιρικής σας ταυτότητας.

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΕΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

To γραφιστικό μας τμήμα μπορεί να αναλάβει το σχεδιασμό διάφορων λογοτύπων που μπορεί να χρειαστείτε ή της εταιρικής ταυτότητας σας (επαγγελματικές κάρτες, διαφημιστικά έντυπα, e- mail templates, κτλ. )

ΣΥΣΤΗΜΑΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Το προϊόν μας Online Reservation Software είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων που παρέχονται ως υπηρεσία μέσω του Διαδικτύου. Μέσω αυτής της πλατφόρμας, οι χρήστες που επισκέπτονται τον ιστότοπο της εταιρείας (π.χ. εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, μονάδα ξενοδοχείου), πραγματοποιούν κρατήσεις σε πραγματικό χρόνο.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣSEO

SEO (search engine optimization) είναι μία πρακτική κατά την οποία μία ιστοσελίδα βελτιστοποιείται, με την χρήση διάφορων μεθόδων, ώστε να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα της και να λάβει υψηλές θέσεις στις διάφορες μηχανές αναζήτησεις.