AΡΧΙΚΗΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΛΥΣΕΙΣ

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣΝΕΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Mare Nostrum λέει για εμάς

Το Mare Nostrum είναι ένα πανελλαδικό Συνέδριο του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών (Πανεπιστήμιο Αιγαίου). Πραγματοποιείται στη Ρόδο κάθε χρόνο από το 2010. Το 2015 οι διοργανωτές αποφάσισαν να το κάνουν για πρώτη φορά πανελλαδικό συνέδριο (μέχρι στιγμής ήταν εργαστήριο). Για το λόγο αυτό, λήφθηκε υπόψη η δημιουργία ιστοσελίδας. Η Webee ήταν η εταιρεία που επιλέχθηκε, επειδή η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου έκρινε ότι οι υπηρεσίες που προσφέρονται με βάση τα οφέλη που προσφέρει η Webee ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν το συνέδριο.

"Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι με την Εταιρεία και συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε μέχρι σήμερα. Δεδομένου ότι το συνέδριο επεκτάθηκε, ο ιστότοπος είναι το μεγαλύτερο μέσο επικοινωνίας με τους συνέδρους και την ακαδημαϊκή κοινότητα της Ελλάδας. Επιπλέον, είναι σημαντικό να αναφέρουμε την εκπληκτική βοήθεια του προσωπικού της Webee στην καμπάνια μας στα Social Media.

Η Οργανωτική Επιτροπή, θέλει να ευχαριστήσει την Webee και το προσωπικό της για τη φιλική βοήθειά τους σε όλα τα τεχνικά ζητήματα που αντιμετωπίσαμε και την προτείνουμε σε όποιον θέλει μια επάξια προσπάθεια για αμοιβαία συνεργασία στον τομέα της ανάπτυξης ιστοσελίδων."