AΡΧΙΚΗΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΛΥΣΕΙΣ

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣΝΕΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι 5 κορυφαίες τάσεις στο σχεδιασμό ιστοσελίδων για το 2021

Κάθε χρόνο οι τάσεις στο σχεδιασμό ιστοσελίδων αλλάζουν τρομερά. Αν ψάχνετε για τις κορυφαίες τάσεις στο σχεδιασμό ιστοσελίδων το 2021, τότε επιτέλους ήρθατε στο σωστό μέρος. Εδώ είναι οι καλύτερες τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων που συλλέγονται από διάφορες πηγές.

Έτσι, χωρίς καμία καθυστέρηση, απλώς βουτήξτε μέσα.

Ρετρό γραμματοσειρές

Οι ρετρό γραμματοσειρές έχουν γίνει αρκετά δημοφιλείς. Ομοίως και η ρετρό μόδα. Τους τελευταίους μήνες, οι ρετρό γραμματοσειρές ήταν στην τάση και εξακολουθούν να συνεχίζονται. Ωστόσο, πάρα πολλές ρετρό γραμματοσειρές δεν είναι επίσης καλές. Ο συνδυασμός ρετρό με λίγο μοντέρνο χρωματικό μοτίβο είναι ακόμα πιο trend από τις ρετρό γραμματοσειρές.

Το καλύτερο παράδειγμα αυτού είναι η εφαρμογή Spotify.

**Κινούμενα σχέδια Parallax **

Τα σχέδια Parallax σχετίζονται με την κίνηση. Αυτά είναι trends εδώ και αρκετά χρόνια. Και διάφορα στατιστικά λένε ότι αυτά μπορεί να γίνουν trending ακόμη και το 2021. Ωστόσο, η υπερβολική σχεδίαση παράλλαξης είναι επιβλαβής για άτομα με αιθουσαίες διαταραχές. Επομένως, φροντίστε να τα χρησιμοποιείτε με περιορισμένο τρόπο.

Δώστε έμφαση στο κείμενο και το σχέδιο με το σχέδιο parallax για να τραβήξετε την προσοχή του πελάτη σας.

**Φωνητική διεπαφή **

Κάθε χρόνο ο κόσμος αλλάζει δραστικά. Παλιότερα πληκτρολογούσατε για να αναζητήσετε ένα συγκεκριμένο πράγμα. Τώρα, η αναζήτηση οποιασδήποτε πληροφορίας μέσω φωνητικών εντολών είναι τάση. Αυτό σημαίνει ότι αυτό λειτουργεί ακόμη και για το σχεδιασμό ιστοσελίδων. Το φωνητικό chat box και ο εικονικός βοηθός αλληλεπιδρούν με τους πελάτες και προσελκύουν περισσότερους.

Έτσι, η χρήση μιας φωνητικής διεπαφής με αρκετά γραφικά προσελκύει περισσότερη προσοχή από τον πελάτη σας. Αυτό σας βοηθά ακόμη και να ξεχωρίζετε από τους ανταγωνιστές σας.

**Οριζόντια κύλιση **

Αυτή δεν ήταν η καλύτερη ιδέα για τους περισσότερους σχεδιαστές. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε αυτό το οριζόντιο σχέδιο για να προσελκύσετε τους πελάτες σας και να τραβήξετε την προσοχή τους, τότε αυτό είναι το καλύτερο για εσάς. Ακολουθούν μερικές επαγγελματικές συμβουλές για να χρησιμοποιήσετε αυτή την τάση αποτελεσματικά. Χρησιμοποιήστε σύμβολα βέλους αντί για πλήρη οριζόντια κύλιση. Χρησιμοποιήστε εικόνες υψηλής ποιότητας μαζί με ελκυστικές γραμματοσειρές και χρώματα. Βάλτε πιο σημαντικό και στοχαστικό περιεχόμενο στην αρχή για να τραβήξετε την προσοχή του πελάτη. Μην εφαρμόζετε οριζόντια κύλιση για να διαβάσετε το κείμενο με εικόνες. Βεβαιωθείτε ότι τοποθετείτε το κείμενο σε περιορισμένο χώρο χωρίς κύλιση. Αυτές είναι οι λίγες συμβουλές που πρέπει να λάβετε υπόψη σε αυτήν την οριζόντια κύλιση. Εφαρμόστε το με μοναδικό τρόπο και απολαύστε την ουσία αυτής της τάσης το 2021.

**3D **

Το 3D είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσελκύσετε τους αναγνώστες και να τραβήξετε την προσοχή τους. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο να πούμε ότι η τρισδιάστατη απεικόνιση θα ταράζει τον ιστό το 2021. Η χρήση των καλύτερων τρισδιάστατων απεικονίσεων είναι ο καλύτερος τρόπος για να ελαχιστοποιήσετε τις περίπλοκες και αδέξιες διατάξεις.

Μαζί με τα τρισδιάστατα σχέδια χρησιμοποιήστε εντυπωσιακά χρώματα, σχέδιο και γραμματοσειρά κειμένου. Με λίγα λόγια, χρησιμοποιήστε απλά και αποτελεσματικά τρισδιάστατα σχέδια για να αντιπροσωπεύσετε την αποστολή και το όραμα της εταιρείας σας.

Εικονογραφήσεις

Έχετε θυμώσει ποτέ βλέποντας στοκ φωτογραφίες, βαρετά σχέδια, βίντεο και εφέ κίνησης; Εάν ναι, τότε πρέπει να δοκιμάσετε εικονογραφήσεις. Η χρήση προσαρμοσμένων εικονογραφήσεων με βάση τον κλάδο σας αυξάνει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας και ανανεώνει τους επισκέπτες σας στον ιστό. Αυξήστε την ανάπτυξη της επωνυμίας και της επιχείρησής σας με μοναδικές εικόνες.

Αυτές είναι οι λίγες τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων το 2021 που κάνουν τον ιστότοπό σας εκπληκτικό και δροσερό. Επίσης, ο ιστότοπός σας ενδέχεται να έχει καλύτερη απόδοση από όλους τους άλλους ιστότοπους.