AΡΧΙΚΗΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΛΥΣΕΙΣ

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣΝΕΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι συνεπάγεται με την μετάβαση από το Google Analytics 3 στο 4;

Η πιο πρόσφατη έκδοση του γνωστού λογισμικού αναλυτικών στοιχείων της Google, γνωστής ως Google Analytics 4 ή GA4, σας προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και καλύτερες δυνατότητες από ποτέ. Η βασική λειτουργία του Google Analytics 4 δεν έχει αλλάξει, αλλά τώρα διαθέτει ανανεωμένη διεπαφή χρήστη, ισχυρά εργαλεία αναφοράς, βελτιωμένη παρακολούθηση και μια ποικιλία άλλων χρήσιμων λειτουργιών.

Υπάρχουν διάφορα πλεονεκτήματα για τη μετάβαση από το Google Analytics 3 στο Google Analytics 4, όπως:

  1. Περισσότερες μετρήσεις και δεδομένα για παρακολούθηση. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθείτε μια ποικιλία άλλων μετρήσεων, όπως περιόδους σύνδεσης, προβολές σελίδας, ποσοστό εξόδου, διαδρομή αναχώρησης, γεωγραφική περιοχή και άλλα. Μπορείτε ακόμη να λάβετε δεδομένα αφοσίωσης για βίντεο, φωτογραφίες, ακόμη και τις εφαρμογές σας για κινητά.

  2. Βελτιωμένα αναλυτικά στοιχεία και πληροφορίες για τη βελτιστοποίηση της εταιρείας. Με περισσότερα δεδομένα στη διάθεσή σας, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να προσδιορίσετε τις μετρήσεις που είναι πιο σημαντικές για την επιτυχία της εταιρείας σας και να προσαρμόσετε τις μετρήσεις σας ανάλογα. Θα έχετε μεγαλύτερη κατανόηση των επιθυμιών και των αναγκών του κοινού σας, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε πιο σοφές επιχειρηματικές αποφάσεις.

  3. Μια πιο αποτελεσματική συνάντηση. Αυτό είναι αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο έχει τροποποιηθεί η διεπαφή για να διευκολυνθεί η μετάβαση.